Hoe gebruik ik Giffy?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1 - Kies een Cadeaubon in Onze Winkel

Blader door het assortiment van cadeaubonnen en klik op de bon die je graag wilt ontvangen.

Stap 2 - Kies een Waarde

Selecteer een waarde voor je cadeaubon.

Je hebt nu twee opties:

Optie A

Voeg de cadeaubon toe aan je winkelwagen door op het winkelwagen-icoon te klikken.

Optie B

Ga direct door naar het verzilveren door op 'Direct Bestellen' te klikken.

Stap 3 - Afrekenen

Ons afrekenproces is eenvoudig en bestaat uit twee simpele stappen. Zorg dat je je Giffy Code en PIN bij de hand hebt.

1. Vul je E-mailadres in

Voer een geldig e-mailadres in waarop je de cadeaubon(nen) wilt ontvangen. Klik op 'Doorgaan & Verzilveren' om naar de laatste stap van het afrekenproces te gaan.

2. Vul je Giffy Code en PIN in

Voer een geldige Giffy Code en PIN in. Let op dat de eerste 8 karakters van je code al vooraf zijn ingevuld, zodat je niet alle cijfers hoeft in te voeren. Als je je code al aan 'Mijn tegoed' hebt toegevoegd, kun je doorgaan naar de volgende stap.

Klik op 'Toevoegen', en de balans van je Giffy Code wordt weergegeven.

Klik op 'Mijn betaling voltooien' om deze stap af te ronden. Nu kan er één van twee dingen gebeuren:

Als je balans toereikend is
Klaar! Geniet van je cadeaubon(nen)! Instructies om je cadeaubon(nen) te verzilveren worden naar het e-mailadres gestuurd dat je in de vorige stap hebt opgegeven.

Als je balans NIET toereikend is
Je word gevraagd om een aanvullende betaling te doen met een traditionele betaalmethode naar keuze.

Voltooi de betaling, en dan ben je klaar! Geniet van je cadeaubon(nen)! Instructies om je cadeaubon(nen) te verzilveren worden naar het e-mailadres gestuurd dat je hebt ingevoerd in de vorige stap.