Alle collectiesVerzilver Instructies
Verzilver een Nike cadeaubon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De cadeaukaart kan worden gebruikt om iets te kopen op Nike.com, in de Nike App en in een Nike Store. Gebruik Zoek een Store om te zien of stores bij jou in de buurt cadeaubonnen accepteren — tik (of dubbelklik) om de informatiepagina van de store te openen. Scroll naar beneden naar de sectie 'Services' om te zien of de store cadeaubonnen accepteert.

Je cadeaubon gebruiken op Nike.com:

1. Plaats bij het afrekenen een vinkje in het vakje naast 'Do you have a gift card, product voucher or promo code?' (Heb je een cadeaubon, productvoucher of promotiecode?).

2. Voer bovenstaand kaartnummer en de pin van de cadeaubon in en klik daarna op 'APPLY' (TOEPASSEN).

3. Het bedrag op je cadeaubon wordt afgetrokken van het totaalbedrag van je bestelling.